Fantassy

Istoty magiczne i nie magiczne, połączmy swe siły!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Zapraszamy do gry! ^^ Proszę podawać pomysły, które chcielibyście aby znalazły się na forum. Dział "co wprowadzić do gry"

#1 2010-06-13 13:27:10

fabi110

Posługujący się magią

2267375
Punktów :   

Moje pomysły :D

1. Wprowadzić jakieś lokacje.
2. Zaprosić więcej ludzi.
3. Wprowadzić więcej czarów.
4. Usunąć 60 sekundową przerwę między postami.

NUDZE SIĘ!!! xD LUBIE JAJKA!!! xDD

#2 2010-06-13 14:10:41

Elle.

Przyklejona do komputera

7665777
Punktów :   

Re: Moje pomysły :D

fabi110: dziękuję za odpowiedź.

1.
2. użytkownicy, ahh, to nie tylko my mamy w tym sencie zamiar pomóc forum. może i ty zaprosisz kilka osób? będzie nam miło
3. nad czarami pracuję. jeśli zadajesz pytanie, (jakie zaklęcie jest na ...) to czar ten zostaje automatycznie wprowadzony do bazy.
4. jeśli chodzi o ten czas między jednym postem a drugim, został już ustawiony na 0.

Co dręczyło mnie we śnie, niech zachwyci mnie na jawie! Gdy w końcu zanurzę się w mrok między odchłania bram! Zapomnę o zdarciu, zatrzyma się czas, ogarnia mnie pragnienie i rozpala czar!

#3 2010-06-13 19:05:56

Mniszek

Potrafiący wszystko

Punktów :   

Re: Moje pomysły :D

Mam pytanie. Jeśli chodzi Ci o lokacje. To chodziło Ci żeby pod opisem były takie nazwy które przenosiły bo do danego fora? Jeśli tak to nie da rady tego zrobić ponieważ, od razu Ell pisała wątki czyli nie ma żadnych przedziałów np propozycje to np. dzieli się na reklama, forum, profile itd. nie ma czegoś takiego i nie powstanie w ten sposób łatwiejsza, szybsza lokacja. Myślę że zrozumieli.

Stopka forum

RSS